2011-06-13

Holm-humor

Dagens kanske något mer udda nyhet är att Socialdemokraterna försöker värva f.d. höjdhoppsstjärnan Stefan Holm för att leda sossarnas arbetsgrupp om fattiga barn. Om detta kan mycket sägas; jag noterar mest med förtjusning den störtskur av mer eller mindre dåliga ordvitsar som uppstått i samband med att denna nyhet blev känd. Här är några exempel:

Twitter kan följande återfinnas:

@Radiogagarin: "Håkan Juholt vill värva Stefan Holm. Med tanke på lägstanivån i Libyen-frågan, hade det inte vart bättre med nån som är bra på limbo?"

Framtid(S)hopp?

@Reineflodin: "Stefan Holm blir ordf. i arbetsgruppen mot barnfattigdom. Pappa Jonny har gett klartecken – han kommer filma arbetsgruppens möten"

@Robinhoodi: "Håkan Juholt vill värva Stefan Holm. Ett drag som förmodligen håller mer i höjden än i längden."

@SteffoTornquist: "Undrar om det är rätt höjd för Stefan Holm att gå in på."

@BHenrikJonsson: "Klaga inte på att Stefan Holm har lagt ribban lågt som sosse. Moderaterna har ju massvis av golfare, och de går alltid för långt! "

@Basse_H: "År 2013: Stefan Holm föreslår att man ska kunna stå över en månads barnbidrag för chans till högre belopp nästa månad."

Även i bloggosfären frodas folkhumorn:

Signerat Kjellberg: Stefan Holm – flipp eller flopp för Juholt?

Opinionsarenan: Med Holm mot nya höjder?

Tokmoderaten: Juholt, Holm & de fattiga barnens hopp?

Högbergs tankar: Är det en höjdare med Stefan Holm?

Det återstår väl att se om Håkan Juholts värvningsförsök lyckas. Och, inte minst, om Stefan Holm blir lika framgångsrik inom politiken som han varit inom friidrotten.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

Richard sa...

Vad du än gör så sprid inte ut något knarkrykte: http://verklighetenstolk.se/archives/900