2007-03-11

Schlagerbetraktelser

Ja, igår var det ju final på schlagerspektaklet. Några reflektioner:
The Arks låt var bäst och vann välförtjänt. Kanske på grund av att Ola Salo ser ut precis som Carola?
Sebastian (nr 8) hade klokt nog tagit på sig något annat än den där köksgardinen han hade i kvalet. Så nog borde han placerat sig lite bättre. Tycker han skulle bytt plats med Måns Zelmerlöw (nr 3) på listan.
Juryn var snål mot Marie Lindberg (nr 5), bara 4 poäng. Så bra då att folkets röst lyfte hennes låt till där den hörde hemma, mellanskiktet.
Anna Books (nr 9) och Tommy Nilssons (nr 10) placeringar var välförtjänta.

Übrigens: i dag har jag promenerat i soliga Vinterviken och fikat med Maria. Sen åkte vi in till stan en sväng och jag tröstshoppade (på H&M tack och lov, så jag undvek personlig konkurs). Det blev ett par chinos, en luvtröja, en stickad tröja, en liten halsduk och två par strumpor.

5 kommentarer:

Magnus Simonsson sa...

Du tyckte ju att The Ark var bäst, så varför behövde du tröstshoppa? Eller var det för att det nu inte blir några fler schlagerkvällar förrän ESC-finalen i Helsingfors i maj? ;-)

/Magnus

Jesper Svensson sa...

Hehe, jo du förstår att tröstshoppingen hade inget med schlagerfinalen att göra utan var snarast relaterad till mitt miserabla privatliv. Och den hjälpte; mår lite bättre nu när jag har nya fina kläder i garderoben :-)

annalin sa...

Tror ni att The Ark kommer att uppträda på t.ex kronprinsessans födelsedagstvshow? Eller vill/vågar de säga nej.
Det brukar ju kvitta vad artister sagt innan, när kungen kallar kommer man, 'aight?

och förresten jesper, har du bara tjejkompisar eller?

Jesper Svensson sa...

Jag tror som du Anna. Och så försvarar de sig lite undvikande med att de typ "inte vill blanda ihop artisteri och politik". Yakk.

Hehe, ja nästan. Petter är ju i Hong Kong nu.

Magnus Simonsson sa...

Hoppas och tror att Ola Salo är en människa som lever efter sina ideal och bojkottar kronprinsessans födelsedagsfirande. The Ark är inte vilken grupp som helst...

/Magnus