2008-01-10

Hitta Nemo

Den senaste veckan har präglats av ett instabilt hälsotillstånd. Min gode vän Petter har lanserat diagnosen PTSD-relaterad dyspepsi. (Petter är entusiastisk hobby-medicinare och grämer sig i hemlighet över att han måste utveckla tråkiga online-databaser i stället för att vara läkare eller bilmekaniker.) Oavsett vilket kände jag att jag behövde en extremt lugn och händelsefattig helg.
Således har den mest dramatiska händelsen varit ett besök på City Gross i Kungens kurva. Skulle lika gärna kunnat handla på Sabis Gullmarsplan, men det var en bra ursäkt för att få provåka Petters nya bil (en miljöbil med 200 hk; låter som en självmotsägelse men han slipper trängselskatt i alla fall).

Extremt asocialt alltså, men samtidigt skönt. Skönt att ha tid att läsa igenom allt som inte hinns med under veckorna (ni som prenumererar på Economist förstår vad jag menar). Skönt att kunna ägna sig åt en bok för en gångs skull (f.n. halvtråkiga Roms portar av Conn Iggulden). Och ikväll ska jag titta på Hitta Nemo.

1 kommentar:

Petter Envall sa...

Den diagnosen behöver man inte 7 års läkarstudier för att ställa. Jag ställer gärna upp som stafettläkare vid någon vårdinrättning om intresse finns...;)

Saaben drar dessutom oroväckande 1.2 l/mil på landsväg har jag upptäckt, något som väl närmast kan jämföras med en BMW M5 eller liknande!