2008-09-07

Destruktion

I fredags påbörjades min Östermalmsexil. Men den avbröts redan på lördagmorgonen när jag var tvungen att återvända till slusksödern. Eftersom jag visste att dagen skulle ägnas åt köksrivning brydde jag mig inte om att göra mer än att borsta tänderna på morgonen. Således gick jag ut på Sturegatan på lördagsförmiddagen och mötte en massa Östermalmsbor som rastade sina löjliga små hundar. De: piffiga och välgroomade. Jag: sunkig, nattrufsig i håret och med gårdagens skrynkliga kläder på mig. Då plötsligt uppenbarades känslan av att det stod "Bortamatch" stämplat i pannan på mig.

Detta var nu ändå inte morgonens värsta upplevelse. I samband med köksrivning fordras diverse verktyg. Eftersom min befintliga utrustning i princip bestod av glatt humör och en tumstock så fordrades ett besök på Clas Ohlson. Eftersom jag var uppe så tidigt så kom jag till butiken strax innan de öppnade. Kan ni tänka er - jag hängde på låset till Clas Ohlson! Fullständigt penibelt.

Nåväl. Efter tio timmar, ett antal varierade svordomar, blodvite, sjöar av svett (men dock inga tårar) så såg mitt kök ut så här. 

Möt förresten mina två nya bästisar: Herr Slägga och Fröken Huggmejsel. Utan dem hade jag aldrig klarat det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ju, hmm, bra ut... Är lite imponerad över att du kom ihåg att stänga av vattnet men pappas predikningar har klart satt sina spår ;)Håller tummarna för att den andra väggen bär nu bara!!

Ps. Bortamatch är alltid värre för det kvinnliga könet då den tydligt avslöjas av gammalt smink, höga klackar, korta kjolar etc. Sa jag att vi tvingas ha månatliga blödningar och föda barn med? Over and out. Ds.

Babben

Kraxpelax sa...

http://beta.newsmill.se/artikel/2008/09/09/newsmill-ett-hot-mot-demokratin

04:30

knuff.se försvann just från nätet.

Mats Berstrand hartydligen långa fingrar.

Särskilt klyftig är han definitivt inte.

Ivan sa...

9 timmar!! Moahahah
Det tog mig ca 3 timmar att riva mitt kök!!

Jesper Svensson sa...

Ivan - Var ditt kök byggt 1936?