2007-12-23

En liten julsaga

"Inga Lantz, tidigare riksdagsledamot för vänsterpartiet, verkar ha en harmonisk tillvaro. Tiden går åt till att måla färgglada tavlor, skriva och fotografera. Och kommunicera telepatiskt med djur. 'Jag sitter på golvet i ett rum tillsammans med djuret och läser djurets tankar i form av just tankar eller ord eller känslor' berättar hon på sin hemsida. 'Lättast är att kommunicera med hästar, därefter hundar och sedan kommer katter, som ibland håller på sin integritet och vägrar att deltaga.' Inga Lantz har 33 792 kronor i månaden i inkomstgaranti sedan hon slutade sitt riksdagsuppdrag 1988"
(SvD 16 december 2007)
Bundis med Inga Lantz.

Tja, vad ska man säga? Till somliga kommer tomten året om. Och räkningen betalar väl vi andra, som vanligt.

3 kommentarer:

Joachim Franzén sa...

Moderaten som sade att man skulle vara dum i huvudet om man började jobba i samma läge tyckte jag var ännu värre. En riktig hycklare var folkpartisten också som stängde av sin telefon och vägrade svara på frågor. Detta då han varit med och infört kraven på strängare villkor för arbetslösa och själv inte söker jobb.

Gott nytt år!

M v h

Joachim Franzén

annalin sa...

Something completely different:

Har du läst det här blogginlägget? Underbart!
http://www.weirdscience.se/?p=704

Jesper Svensson sa...

Jocke - Om man nu ska gradera vem som är "värst" ligger det nåt i det du säger. Men min poäng var i första hand att sätta fingret på de bissart generösa pensionsreglerna för avdankade riksdagsledamöter.

Annalin - Completely different, indeed; but lovely ;-)