2007-12-06

Inifrån Skatteverket, del LXXVIII

Skatteverket har ju som bekant (del LXVII) en ganska ängslig inställning till det här med e-post. På den punkten skiljer sig myndigheten från sina medarbetare, som hellre än gärna skickar mail till varandra (och till medborgarna, även om det är fy-fy).

Man skulle kanske kunna tro att det främst är vi i den lite yngre generationen som spyr ut mail till höger och vänster, men det är inte alldeles sant. Tanterna har lärt sig dom också. Så nu använder dom sin arbetstid åt att skicka en massa semipornografiska massmail kors och tvärs i huset. Jo det är sant! Titta här vad jag fick i mailboxen idag...

Och detta är inte det värsta; en gång skickade dom en bild på någons ändalykt så som den såg ut ett halvt sekel efter att gud skapat den. Ni förstår själva. Så här kan det inte fortsätta. Skatteverket måste installera något slags tant-spam-filter i e-postsystemet så man får vara i fred.

Nåväl. I morgon är tanterna gudskelov på båtkryssning. Då kan man pusta ut och tacksamt glädja sig åt att man är kvar på land.

Inga kommentarer: