2007-10-01

Inifrån Skatteverket, del LVI


Ingen ska komma och påstå att vi på verket saknar självironi i alla fall...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså, tavlorna ser ut så där även hos er (modellen, inte texten). Undrar hur många sådana verket har köpt in? Ska kolla vem som tillverkat dem och köpa på mig lite akiter om det är möjligt.

/Läsare

Anonym sa...

Med tanke på alla popup:er som dyker upp antar jag att det är en helt ok sidoinkomstkälla! Har din chef godkänt denna bisyssla och kommer du att ta upp den i din deklaration? Tror knappast att hon/han vågar säga nej med tanke på yttrandefriheten.

Jesper Svensson sa...

Anonym - Det var i ett svagt ögonblick jag testade den där annonsfunktionen och om jag visste hur jag tog bort den skulle jag göra det på en gång.

Saldot på annonskontot är f.n. 0,60 dollar och nej, jag kommer förmodligen inte ta upp det i min deklaration.

Petter Envall sa...

Haha....otroligt roligt att anonym på fullaste allvar tar upp frågan om ev. sidoinkomster från denna blogg. Ännu roligare är det sedan att anonym även undrar om du tänker ta upp det i deklarationen!:)

Detta måste väl ändå vara skolboksexemplet på en yrkesskada!:))

Anonym sa...

Petter Enwall - Hört talas om ironi/sarkasm?

Jesper Svensson sa...

Petter - Reglerna för bisysslor är väldigt stränga för oss statstjänstemän. Och det finns det ganska goda grunder för. Om jag skulle driva den här bloggen för att tjäna pengar så vore det etiskt väldigt problematiskt.

Men nu driver jag ju bloggen helt ideellt enbart för att bjuda den eventuellt intresserade allmänheten på en inblick i tillvaron på en statlig myndighet. Så då borde väl allt va frid och fröjd?

Petter Envall sa...

Anonym: You had us both fooled...!