2007-04-16

Inifrån Skatteverket, del XIV

En rolig grej hände förresten på dagens gruppövning: I rummet där vi satt stod en dator och surrade. Det var ganska irriterande så jag bad min kollega att stänga av datorn. "Visst", sa hon, och stängde av. Bildskärmen. Min tur att fnissa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, verkar som om det finns en del stjärnor i den ofantliga sektorn.
Själv börjar jag om en månad på mitt nya jobb på IBC Euroforum - har tänkt konkurrera ut Thomsons seminarieverksamhet fullständigt inom ett år :-)

/Ann

Jesper Svensson sa...

Nämen grattis hörru! Du kommer göra succé, det är jag övertygad om (du kan ju konceptet - gott om sprit så blir alla nöjda ;-) Lycka till i vilket fall.

Amanda sa...

*skratt* Jag och en kompis hade en liknande upplevelse på datakunskapen på gymnasiet när en tjejs dator hade gått in i viloläge, då frågade hon hur man skulle göra för att komma ur det och min kompis sa det är bara att skaka lite och gjorde en gest som att hon skulle skaka på musen... tjejen gick fram och skakade på bildskärmen... ha ha sen att det var en tjej vi inte gillade så mycket gjorde det hela roligare, fast det kanska man inte ska berätta ; )

Jesper Svensson sa...

Amanda: Och genast måste ju mansgrisen i mig påpeka att... hehe, ja du fattar. Kvinnor och teknik och så ;-) (Bli nu inte arg. Spara din ilska till när Sarkozy vunnit valet.)