2007-03-10

Inifrån Skatteverket, del VIII

I torsdags var det "kontorspub", dvs. ett slags personalfest. Vårt kontor består av ett antal hundra personer, så där var rätt gott om folk -fast ålderssammansättningen avspeglade inte direkt ålderssammansättningen på Skatteverkets personal; de flesta 50-plussarna hade åkt hem till radhuset. Således var det Skatteverkets framtid som denna torsdagkväll marinerade alla sina kunskaper i billigt öl och boxvin, gjorde tappra försök att dansa till en obskyr schlager-cd samt, när vi blev utslängda vid halv tio ("larmet går vid 22, vi måste hinna städa!") vinglade vidare till Olssons video för att där fyllna till ytterligare innan det var dags att ramla ner i tunnelbanan och åka hem. Behöver jag tillägga att dagen efter inte var min mest produktiva dag hittills?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men supa i offentliga lokaler får man väl ändå inte göra?!? När jag jobbade på skatten var det på undantag och under absolut sekretess vi fick ha julpartaj ens! :-) Kul blogg, mycket känns igen. /Dennis

Jesper Svensson sa...

Hm, vet inte hur längesen det var du jobbade där men nuförtiden krökas det hejvilt. Har till och med druckit nåt slags bubbel i fikarummet, utan reprimand (efter arbetstid, förstås ;-)

Anonym sa...

Tragiska fester.